Vrouw dacht dat ze last had van menopauze, maar stierf bijna drie keer

GFC NIEUWS- Een vrouw moest drie keer voor haar leven vechten toen ze een dodelijke sepsis (bloedvergiftiging) opliep, terwijl ze dacht dat ze in eerste instantie slechts te doen had met menopauzeverschijnselen.

Terwijl Jessica Middour, 46, haar moeder naar het ziekenhuis bracht voor een operatie in 2015, voelde ze zich plotseling ziek en begon te zweten. Hoogstwaarschijnlijk mijn menopauze, dacht ze.

Echter toen ze zich zwak begon te voelen, werd ze met spoed gebracht naar de spoedeisende hulp beneden in het ziekenhuis en werd gediagnosticeerd met een urineweginfectie.

Jessica ging in een shock en begon voor haar leven te vechten.

Na een week werd ze uit het ziekenhuis ontslagen en kreeg slechts zes maanden daarna in april 2016 weer een aanval. Er werd weer bloedvergiftiging bij haar vastgesteld.

Jessica nam ontslag van haar werk met de bedoeling het rustiger aan te doen, maar raakte in januari 2017 weer geïnfecteerd met dezelfde dodelijke infectie.

Ze moest afscheid nemen van haar familie, maar echter herstelde Jessica voor de derde keer.

Jessica deelt haar verhaal met anderen om ze te bemoedigen om serieuzer om te gaan met hun gezondheid.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer gezondheidsnieuws

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Bekijk ook een ander interessant…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem…

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….