fbpx
Facebook Pagelike Widget

Vrouw brengt ex-vriendin 40 messteken toe, nadat slachtoffer viel van balkon

GFC NIEUWS- Een jaloerse ex-vriendin heeft toegegeven dat zij haar voormalige lesbische partner 40 messteken toebracht, nadat die viel van een balkon en al zwaargewond was.

Zixi Wang, 30, kon het niet verkroppen dat partner Shuyu Zhou haar had verlaten voor een nieuwe vlam en viel haar in juni 2019 in haar appartement aan in Sydney Australië.

Het 23-jarig slachtoffer viel ruim 30 meters van een balkon naar beneden in een vluchtpoging.

Wang nam daarna de lift naar beneden. Toen ze bij het zwaargewond slachtoffer kwam, stak ze haar 40 keer met een mes. De jonge vrouw incasseerde messteken in haar hals, gezicht, borst en armen en stierf ter plaatse.

Na haar walgelijke daad vluchtte Wang weg, maar werd daags daarna gepakt. Zij verscheen gisteren niet in de rechtszaal. De rechter doet in oktober een uitspraak in deze zaak.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…