fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Vrouw brengt doodgeboren baby naar politie en doet aangifte tegen 6 mannen voor mishandeling

Een Indiase vrouw beweert dat door toedoen van 6 mannen ze een miskraam kreeg.

De vrouw was 5 maanden zwanger en zegt dat de mannen haar op een feest in mekaar hebben getrapt.

De 26-jarige Tavasum uit Uttar Pradesh zegt dat het incident zich voltrok op een trouwfeest. Enkele mannen kregen ruzie over de type muziek die de DJ zou moeten afspelen. Er brak een vechtpartij uit en werd Tavasum door de zes mannen, die intussen zijn geïdentificeerd als familieleden, enkele keren geschopt.

Volgens de lokale politie werden drie mannen, waaronder de echtgenoot van Tavasum tijdens het trouwfeest gearresteerd, omdat ze betrokken waren bij een gevecht. Nadat ze werden verhoord, werden de mannen heengezonden.

OOK INTERESSANT
Moeder beweert 5-jarige dochter ter adoptie te hebben opgegeven, kind dood thuis gevonden

Vijf dagen daarna deed Tavasum met haar echtgenoot en schoonfamilie het politiebureau aan om aangifte te doen tegen zes mannen. De vrouw had ook de foetus meegenomen in een plasticzakje.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Er zal sectie gelast worden en indien blijkt dat door de mishandeling de vrouw een miskraam kreeg, zullen de mannen worden opgepakt, zegt de politie.