fbpx
Vrouw bijna dood, huid valt eraf nadat ze in bubbelbad ging met scheerwondje

GFC NIEUWS-Een vrouw vertelt hoe ze bijna stierf en haar huid eraf viel nadat ze in een bubbelbad ging met een scheerwondje.

Hayley Thomas heeft nu permanente littekens na het pijnlijk incident dat een bloedvergiftiging ook nog gangreen (afsterving en ontbinding van weefsel in een lichaamsdeel) veroorzaakte.

De 46-jarige had enkele uren daarvoor per ongeluk haar rechterbeen tijdens het scheren gesneden, voordat ze in het bubbelbad ging met haar 4-jarige zoon Justin.

De volgende ochtend werd ze wakker met pijnlijke rode vlekken en jeuk over haar hele lichaam.

Ze bezocht een kliniek, maar pas na negen dagen na het incident werd ze met grote doorweekte zweren met spoed gebracht naar het ziekenhuis.

Een biopsie onthulde dat management trainer Hayley een bloedvergiftiging had opgelopen van een bacterie in het water in het bubbelbad, die haar lichaam was binnengedrongen via haar kleine 2mm scheerwond.

Terwijl haar huid eraf viel, bereidden artsen haar erop voor dat zij waarschijnlijk grote delen geïnfecteerde huid zouden moeten verwijderen.

In een laatste poging om uitsterving van haar huid te stoppen, werd ze 21 dagen lang volgepropt met een coctail van antibiotica.

Dat redde haar ledematen en na drie weken in het ziekenhuis mocht ze eindelijk naar huis.

De alleenstaande moeder uit Swansea, een stad uitWales in het Verenigd Koninkrijk, zegt dat ze nooit meer in een bubbelbad instapt.

Meer gezondheidsnieuws

Slimme toiletten die kanker kunnen opsporen

GFC NIEUWS- Wetenschappers aan de Standord University in de VS hebben een toilet ontwikkeld dat ontlasting en urine analyseert op ziektes. Dikke vrouwen makkelijk slank…

Meer bacteriën op afstandsbediening dan wc-bril

GFC NIEUWS- Een afstandsbediening is een grote bron van bacteriën, waarschuwen wetenschappers. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode van Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op…

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Dikke vrouwen makkelijk slank met…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode van Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de…