fbpx
Vrouw beweert dat ze slechts na een uur zwangerschap beviel van volgroeide baby

GFC NIEUWS- Een vrouw beweert dat door de grootheid van God haar baby wonderbaarlijk binnen een uur volledig in haar werd gevormd.

De 28-jarige uit West Java zei aan lokale media: “Ik was thuis en voelde plotseling iets bewegen in de rechterkant van mijn buik. Ik werd naar het huis van mijn vader gebracht. Ik kreeg weeën en binnen een uur beviel ik van een baby.”

Ze beweert dat ze er niet van op de hoogte was dat ze zwanger was, maar dat kon volgens haar ook niet, omdat ze de afgelopen 9 maanden normaal heeft gemenstrueerd.

Nadat haar verhaal viraal ging op social media zei het ziekenhuis dat in 1 op de 25.000 gevallen vrouwen niet op de hoogte is van een zwangerschap.

Benadrukt werd dat het onmogelijk is dat iemand na een uur zwangerschap bevalt van een volgroeide baby. Waarschijnlijk bleef de vrouw menstrueren, vanwege hormonale onvolkomenheden.

Moeder en zoon maken het in ieder geval heel goed.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…