fbpx

Vrouw beweert dat ze fysieke liefdesrelatie heeft met Boeing 737-800

GFC NIEUWS- Een vrouw die de afgelopen vijf jaar een relatie heeft gehad met een Boeing-passagiersvliegtuig, zegt dat het ook ‘fysiek’ is.

Het vliegtuig, dat ze ‘Schatz’ noemt, wat zich vertaalt naar ‘liefje’, lijkt meer romantische aandacht te krijgen dan de meesten van ons. Dat is geruststellend, niet?

Michele Köbke, 30, uit Berlijn, heeft gesproken over hoe ze is gevallen voor het vliegtuig. Ze zei: “De 737-800 is erg aantrekkelijk en sexy voor mij. Hij is het mooiste gebouwd, en het is een zeer aantrekkelijk en elegant vliegtuig.”

Hoewel Michele het, zoals de meeste relaties, moeilijk vindt om ‘quality time’ alleen met haar vriend te krijgen, voegt ze eraan toe: “Een relatie met een vliegtuig is niet gemakkelijk.”

“Ik kan alleen dicht bij hem komen als ik met hem vlieg of wanneer ik hem in de hangar kan bereiken, wat maar één keer in mijn leven is gebeurd.”

Ze heeft echter andere manieren gevonden om dichtbij hem te blijven.
Ze vervolgde: “Ik heb een groot model van hem gemaakt van glasvezel en echte componenten van hem, zodat ik mijn liefde tot op zekere hoogte kan uiten.”

Hoewel haar liefde voor het vliegtuig bekend staat als objectofilie – wanneer iemand zich seksueel of romantisch aangetrokken voelt tot levenloze objecten – gelooft ze dat het hetzelfde is als elke andere relatie.

BEKIJK OOK
Boze ex deelt in restaurant harde klappen uit aan nieuwe vriendin van ex-man (VIDEO)

Ze zei: “Het is als een normale relatie, we hebben samen ontspannende avonden en als we naar bed gaan, knuffelen en vallen we samen in slaap.”

In maart 2013 besefte ze voor het eerst dat ze iets met vliegtuigen had toen ze haar eerste vlucht nam, maar nadat ze aan boord van een 737-800 was gegaan, ontdekte ze dat het precies haar ‘type’ was.

Ze zei: “Ik werd zo enthousiast over het instappen in het vliegtuig, ik realiseerde me dat ik verliefd ben op de 737-800.”

“De eerste keer dat we elkaar echt ontmoetten was 1 mei 2019, ik heb genoten van elke milliseconde met hem.

“Mijn wangen doen pijn door het glimlachen, ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld.”

“Als ik zijn vleugels aanraak, krijg ik meteen zweterige handpalmen en word ik opgewonden.”

De ideale situatie van Michele is om met haar andere helft te trouwen en bij hem in een hangar te wonen.

Ze voegde eraan toe: “Het is gewoon een speciaal soort liefde die niemand pijn doet.”

“Ik wou dat het meer geaccepteerd werd in de samenleving, er zijn altijd mensen die het niet accepteren.

“Ik ben gewoon anders.”