fbpx
Vrouw bevalt op parkeerplaats van babymeisje

GFC NIEUWS- Net voor aankomst in het ziekenhuis in Margate, in de Amerikaanse staat Florida, had Susan Anderson vorige week donderdag zelfs geen tijd om daar binnen te geraken en beviel ze dus maar, met de hulp van haar echtgenoot en een vroedvrouw, op de parking, terwijl 2 agenten in de buurt ietwat verbaasd toekeken.

Het filmpje van de bevalling, gemaakt door de bewakingscamera aan de deur, gaat intussen de wereld rond.

Moeder Susan: “In de auto, op weg naar het ziekenhuis, zei ik tegen mijn man: “Ik heb het gevoel dat ik moet persen. Eenmaal uit de auto voelde ik het hoofdje al naar beneden zakken. De bedoeling was om in een bad vol water te bevallen, maar zover is het dus nooit gekomen. Mijn dochter Julia had duidelijk andere plannen.”

“Op een natuurlijke manier bevallen is zo mooi, hoe het ook gebeurt. Mijn lichaam doet spontaan wat het op zo’n moment moet doen. Wel ben ik blij dat dit ons 2de kindje is. Mocht dit de eerste keer gebeurd zijn, dan zou dat veel angstaanjagender geweest zijn.”

Echtgenoot Joseph voegde er nog enigszins laconiek aan toe: “Een baby komt nu eenmaal als hij of zij wil komen.”

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.