fbpx

Vrouw aangespoord om vriendje te dumpen om ‘ongevoelig’ kerstcadeau

GFC NIEUWS- Een vrouw wordt aangespoord om haar vriend te dumpen vanwege zijn ‘ongevoelig’ kerstcadeau dat haar bijna in tranen liet uitbarsten.

De vriendin dacht dat zijn partner, waarmee ze vier jaar samenwoont, haar een attentvol geschenk had gekocht, omdat hij nog opmerkte ‘ik hoop dat je ervan houdt’.

Maar toen ze zag wat erin was, werd ze sprakeloos, geïrriteerd, maar ook verdrietig.

“Mijn partner kocht een goedkope reinigingsborstel en enkele kleine kookgerei die we al in huis hebben,” schreef ze op social media. Dit terwijl haar partner misschien maar een keer heeft gekookt en nooit de afwas doet.

Ze voegde eraan toe: “Hij vroeg me als ik van mijn cadeau hield en ik zei nee. Ik vroeg aan hem waarom hij dacht dat het goed was om een reinigingsborstel en keukenitems voor me als cadeau te kopen”

“Hij antwoordde dat die mij zullen helpen tijdens het koken en schoonmaken. Ik werd heel kwaad, omdat we een aantal belangrijke spullen nodig hebben voor ons huis, maar in plaats daarvan kocht hij rommel voor me.”

Haar partner vond haar ondankbaar en ruw.

Intussen hebben honderden personen gereageerd op haar bericht.

BEKIJK OOK
Belofte president Santokhi op Vaderdag: geen enkele burger laat ik links liggen

“Eigenlijk snap ik niet dat je het niet meteen uitmaakte,” reageerde iemand.

Een ander schreef: “Ik verzoek je, dump hem meteen. Dit is ongevoelig en erg onbezonnen. Relaties zijn gebaseerd op respect en een heleboel ‘geven en nemen’. Niet elke relatie is hetzelfde, maar dat jij alleen kookt en ook nog moet afwassen en schoonmaken, toont hoeveel respect hij voor je heeft. Hij maakt misbruik van je.”

“Waarom ben je nog met hem? Had hij die cadeaus gekocht voor de dienstvrouw kon ik het begrijpen. Gooi die lummel eruit,” was een andere reactie.

“Je bent daar om te koken en zijn rommel schoon te maken en hij denkt dat je geen andere interesse hebt of hobby’s? Zou hij deze items kopen voor zijn moeder? Hij heeft niet eens geprobeerd om een attentvol cadeau te kopen. Sorry, maar dit is zo ongevoelig en misplaatst. En nog erbij hoopte hij dat je zou zeggen ‘wauw, dank je, ik kan koken en nu nog meer vaat wassen’,” ergerde een andere lezer zich.