Vrouw aangeklaagd voor moord nadat ze haar vriend opsloot in koffer

GFC NIEUWS- Een 42-jarige man uit de Amerikaanse stad Orlando, die in een dronken bui een spelletje speelde met zijn vriendin, is gestikt in een koffer.
Het bleek achteraf eigenlijk om een wraakactie te gaan voor het vreemdgaan van de man.
Sarah Boone vroeg haar vriend, Jorge Torrez, om in een koffer plaats te nemen. Ze ritste het ding dicht, filmde het een tijdje en liep dan weg. Kort daarna viel ze in slaap. Uren later schrok ze naar eigen zeggen wakker toen haar telefoon afging. Toen Sarah de koffer openritste, lag Torrez er levenloos in. Ze belde nog een ambulance, maar de hulp kwam te laat.
De politie zag dat de overleden man een snee had in zijn lip en kneuzingen rond zijn ogen. Ook vonden ze twee video’s op de telefoon van Boone. Op een van die video’s is te horen hoe ze hem pest als hij in de koffer zit.
Jorge roept haar naam en zegt dat hij geen lucht krijgt. Andere beelden tonen hoe de Amerikaan uit Orlando wanhopig uit de koffer probeert te komen. De vrouw blijft hem nog een tijdje uitlachen: “Dit is je eigen schuld. Zo voel ik me als je vreemdgaat.” De vrouw is aangehouden op verdenking van moord.

Overige berichten