Vrouw (83) tot aan nek vast in waterput twee dagen lang met grizzlybeer op de loer

GFC NIEUWS- Een oude vrouw verdronk bijna nadat ze twee dagen lang bescherming zocht in een waterput in een poging om een aanval van een beer te overleven.

Anna Zemlyakova, 83, plukte wilde paddenstoelen in een bos toen ze geconfronteerd werd met een grizzlybeer en bescherming zocht in een ondiepe waterput.

Echter kwam haar voet vast te zitten in de klei beneden en was ze niet meer in staat om eruit te gaan, omdat het beest op de loer stond.

Ze “brulde als een beer” om het beest af te schrikken, maar het bleef haar voor uren kwellen in het bos waar ook Servische tijgers voorkomen, zeggen helpers uit Oost-Rusland.

Vrijwilligers en de dorpelingen startten gezamenlijk een zoektocht naar de vermiste oma en ontdekten de beer die haar in de gaten hield.

Ze keerden terug en namen wapens en honden mee om het beest weg te jagen, maar dachten dat de vrouw al gedood was door het dier.

Iemand hoorde plotseling een brullend geluid en dacht dat de beer een van de helpers had aangevallen, maar ontdekte dat het Anna was die het geluid maakte om de beer af te schrikken.

De oude en vermoeide vrouw werd uit de put gehaald en met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Overige berichten