fbpx
Vrouw (71) overleden na slaan Chinese genezer

GFC NIEUWS- De politie in Engeland heeft een onderzoek geopend naar de praktijken van een Chinese genezer Hong Chi Xiao (56) na de dood van de 71-jarige Danielle Carr-Gomm.

De man zou de vrouw hebben doodgeslagen. Danielle uit Sussex, Engeland, volgde in oktober 2016 een workshop in de alternatieve Chinese geneeskunde bij het Cleeve House hotel in Wiltshire waar Xiao er zijn opmerkelijke therapie ging toepassen.

Maar nu wordt hij door de politie gezocht voor doodslag.

Hij sloeg er zijn patiënten tot ze vol blauwe plekken stonden. Volgens de genezer was dat nodig om gifstoffen en ziekten uit het lichaam te verwijderen.

Xiao wordt, die volgens de politie in de VS, woont zal worden opgespoord en vervolgd voor doodslag. Met de politie in de VS zal er worden samengewerkt.
Twee andere personen die indertijd waren aangehouden, werden na verhoor heengezonden.

Opmerkelijk is dat het niet de eerste keer is dat Xiao wordt verdacht van doodslag.

In 2015 stierf een jongetje (7) na de controversiële behandeling door de genezer. Aidan Fenton volgde een workshop in de alternatieve Chinese geneeskunde in Hurstville , Australië, waar Xiao op tournee was. Na zijn ondervraging door de politie, verliet hij Australië.

Xiao rijst de wereld rond met zijn bizarre geneeskunde.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…