fbpx

Vrouw (45) mishandeld door echtgenoot om zuigzoen in nek: dader rent weg uit angst pak slaag kickbokser

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 45 jarige vrouw uit Paramaribo, Suriname, heeft maandagmiddag om hulp van haar twee broers gevraagd.

Ze vertelde op emotionele toon via de telefoon aan haar moeder dat ze in elkaar was geslagen door haar echtgenoot omdat ze geen verklaring kon geven voor een zuigvlekje in haar nek.

Haar levenspartner is na zijn mishandelingsdaad in zeer overspannen toestand weggegaan naar een onbekende bestemming en heeft zijn mobiel uitgeschakeld.

Het vermoeden bestaat dat hij bang is voor een harde confrontatie met zijn zwagers en wellicht op de vlucht is geslagen voor hen. Eén van hen is een ervaren kickbokser.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Het slachtoffer had de vrouwenmishandelaar erop gewezen dat haar broers hem uit wraak een pak slaag zullen geven.

Een zeer bezorgde familielid zegt dinsdagavond aan GFC Nieuws dat het de eerste keer is dat de man zich schuldig heeft gemaakt aan het mishandelen van zijn vrouw.

BEKIJK OOK
Naar vrouwen hunkerende mannen die smeken worden tegenwoordig massaal uitgelachen

Hij heeft volgens haar juist een rustig karakter, is een harde werker, is altijd lief geweest voor zijn wederhelft en een goede vader voor zijn kinderen.

Via GFC wordt door zowel de aangetrouwde en eigen familieleden een dringend beroep gedaan op de overspannen man om zichzelf geen gekke dingen aan te doen.

Hij hoeft ook niet te vrezen voor represailles van de broers van zijn vrouw en er wordt ook geen aangifte bij de politie gedaan van het mishandelingsgeval.

Het verzoek aan hem is om naar zijn huis te gaan en de kwestie middels dialoog verder op te lossen.

Foto zuigzoen ter illustratie

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER