fbpx

Vrouw (32) wist niet dat ze zwanger was totdat ze op de wc beviel van een babymeisje

GFC NIEUWS- Grace Meachim (32) uit Sussex, Engeland, moest een ochtend dringend naar het toilet. Niks raars zou je zeggen, maar Grace moest niet zomaar naar de wc. Ze was op dat moment aan het bevallen van een baby, zonder dat ze wist dat ze zwanger was.
Grace en haar partner James Meachim, 34, hebben samen al drie kinderen en wilden het daarop houden. Afgelopen december was ze zelf op de wachtlijst voor een vasectomie.
Grace wist dus niet dat ze opnieuw zwanger was. Ze werd namelijk gewoon ongesteld en de extra kilo’s zag ze simpelweg gewoon als vet. Bovendien gebruikte ze de pil.
“Ik werd ’s morgens wakker en zou net koffie zetten toen ik de behoefte kreeg om naar het toilet te gaan,” legt ze uit.
“Het ging allemaal zo snel. Het ene moment kreeg ik pijn en het volgende moment kreeg ik ineens een babymeisje. Terwijl de ambulance onderweg was, hebben de hulpdiensten me tijdens de bevalling gecoacht.”
Moeder en baby werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar beiden bleken het heel goed te maken. “Ik heb geluk, want het had veel erger kunnen aflopen.”
Niemand geloofde Grace toen ze vertelde dat ze niet wist dat ze zwanger was. “Zelfs mijn partner dacht dat ik hem voor hem verborgen had gehouden.” Volgens de artsen was ze al 37 weken zwanger.

BEKIJK OOK
Achteruitgang in agrarische sector Saramacca, slechts 25% van beschikbare 33.000 hectare benut