fbpx
Vrouw (32) wist niet dat ze zwanger was totdat ze op de wc beviel van een babymeisje

GFC NIEUWS- Grace Meachim (32) uit Sussex, Engeland, moest een ochtend dringend naar het toilet. Niks raars zou je zeggen, maar Grace moest niet zomaar naar de wc. Ze was op dat moment aan het bevallen van een baby, zonder dat ze wist dat ze zwanger was.

Grace en haar partner James Meachim, 34, hebben samen al drie kinderen en wilden het daarop houden. Afgelopen december was ze zelf op de wachtlijst voor een vasectomie.

Grace wist dus niet dat ze opnieuw zwanger was. Ze werd namelijk gewoon ongesteld en de extra kilo’s zag ze simpelweg gewoon als vet. Bovendien gebruikte ze de pil.

“Ik werd ’s morgens wakker en zou net koffie zetten toen ik de behoefte kreeg om naar het toilet te gaan,” legt ze uit.

“Het ging allemaal zo snel. Het ene moment kreeg ik pijn en het volgende moment kreeg ik ineens een babymeisje. Terwijl de ambulance onderweg was, hebben de hulpdiensten me tijdens de bevalling gecoacht.”

Moeder en baby werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar beiden bleken het heel goed te maken. “Ik heb geluk, want het had veel erger kunnen aflopen.”

Niemand geloofde Grace toen ze vertelde dat ze niet wist dat ze zwanger was. “Zelfs mijn partner dacht dat ik hem voor hem verborgen had gehouden.” Volgens de artsen was ze al 37 weken zwanger.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.