fbpx

Vrouw (27) blind na alkali-aanval door ex-gay minnaar vriend

GFC NIEUWS- Een vrouw is nu blind nadat de geheime minnaar van haar vriend een alkali substantie in haar gezicht gooide.

Een alkalimetaal is een element uit de eerste groep van het periodiek systeem, waartoe lithium, natrium, kalium, rubidium, cesium en francium behoren.

Toen Glory Cuerda, 27, een relatie begon met John Rey Garay, 30, was ze er niet van op de hoogte dat hij nog een relatie had met zijn ex Ramon Colada.

Cuerda ontdekte later het dubbelleven van haar vriend en confronteerde hem daarmee, maar hij ontkende alles.

De vrouw kwam echter erachter dat het tweetal nog een relatie had toen ze een dag naar de Mall ging waar haar vriend en zijn ex werken en er alkali in haar gezicht werd gegooid.

De vrouw liep ernstige brandverwondingen op in Pasay City, Filipijnen, en kon daarna niet meer zien.

Een enorm aangeslagen Cuerda zegt: “Dat was de eerste keer dat ik de gay-minnaar van mijn vriend zag. Ik had vele verhaaltjes gehoord, maar Rey heeft het altijd ontkent.”

“Toen ik hem eens daarmee confronteerde, zei hij dat hij een eind aan de relatie had gebracht enkele weken voordat hij mij ontmoette.”

BEKIJK OOK
Vierjarig jongetje schiet zichzelf per ongeluk dood met dienstwapen vader

Cuerda vertelt dat de aanvaller haar vroeg om naar de uitgang van het gebouw te gaan waar hij werkt als een beveiligingsmedewerker.

“Hij huilde en zei dat hij zoveel van Rey hield”, vertelt Cuerda verder. “Hij zei dat ze nog steeds een relatie hadden.”

“Ik ging met hem mee, omdat hij aan me zei dat hij enkele spullen van Rey bij zich had die hij aan mij wilde geven.”

Colada nam iets uit een tas en gooide die in haar gezicht.

“Ik voelde mijn gezicht smelten”, vertelt ze. “Ik kon niets zien. Ik wilde alleen water om mijn gezicht te wassen. Het brandde en deed verschrikkelijk pijn.”

“Eye Bank Foundation” in de Filipijnen zegt dat het slachtoffer is aangevallen met alkali.

Maar de artsen zeggen dat er een kans is dat de vrouw weer kan zien als ze de juiste behandeling krijgt.

De ex-gay vriend is gearresteerd en ingesloten. Hij zegt spijt te hebben.

“Ik heb iets verschrikkelijk gedaan. Ik vergat zelf mijn familie, omdat ik met hem wilde zijn. Het spijt me zeer. Ik kan ‘s avonds niet slapen.”