Vrouw (22) met grootste lippen ter wereld toont ‘nieuwe lippen’ na 22ste cosmetische ingreep

GFC NIEUWS- Al 22 cosmetische ingrepen heeft de 22-jarige Bulgaarse studente Andrea Emilova Ivanova ondergaan. Dit allemaal om maar de grootste lippen ter wereld te creëren.
Naar eigen zeggen is Andrea een stuk tevredener met zichzelf door haar nieuwe uiterlijk. “Ik hou nu meer van mijn lippen dan voorheen en ik voel me erg goed en gelukkig. Met mijn grotere lippen zie ik er mooier uit en in mijn land is dit nu mode”, vertelt de studente Duitse filologie.
Verschillende soorten lipfillers en meerdere klinieken passeerden de afgelopen tijd de revue. “Het geld voor deze procedures heb ik niet bij elkaar opgeteld. Precies weet ik dus niet hoeveel ik aan mijn lippen heb uitgegeven. Maar één milliliter hyaluronzuur kost 300 Bulgaarse lev, omgerekend ruim 200 US Dollar.”
De twintiger krijgt via sociale media zowel negatieve en positieve reacties binnen. Ook ontving ze verschillende huwelijksverzoeken. Haar selfies zijn inmiddels goed voor ruim 157.000 volgers. “De mening van anderen is niet relevant. Alleen de mijne telt.”
Was deze haar laatste ingreep? Ze weet het niet, want “bigger is better,” zegt ze.

Overige berichten