Vrome christelijke onthult gelukkig getrouwd te zijn met haar homoseksuele man

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Amerikaanse vrouw zegt gelukkig getrouwd te zijn met haar 33-jarige man Matthew, die homoseksueel is.

Het koppel heeft samen twee jonge kinderen en is monogaam.

De 35-jarige Brynn zegt dat de geaardheid van Matthew haar totaal niet stoort, omdat het stel naar eigen zeggen een geweldig intiem leven heeft.

De vrouw beschrijft zichzelf als heteroseksueel.

Voordat ze in 2017 trouwden, had Matthew zowel mannen als vrouwen gedatet, maar was nog nooit intiem geweest met iemand.

Brynn geeft toe dat ze zich soms onzeker voelt, maar zegt daarentegen dat ze het gevoel heeft dat de relatie sterker is omdat het niet gericht is op fysieke chemie.

Het paar is lid van de Kerk van Jezus Christus en de Heiligen der Laatste Dagen – een stroming dat relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht niet goedkeurt.

Matthew, een postdoctoraal onderzoeker in de psychologie, zegt: “Het was zeker een sprong in het diepe, omdat ik nog steeds niet zeker wist hoe geslachtsgemeenschap met Brynn, of een vrouw, eruit zou zien.

“Maar we vertrouwden erop dat de andere elementen van onze relatie er waren en als dat deel moeilijker was, konden we er samen aan werken”, aldus de 33-jarige.

Foto: SWNS/Mega