fbpx
Vrijdag 31 juli startsein 5e Bouw en Woonbeurs

De Stichting Welzorg Suriname kondigt met trots de 5e editie van de grote Bouw en Woonbeurs aan, welke zal plaatsvinden van vrijdag 31 juli – woensdag 5 augustus 2015.

Deze jaarlijks terugkerende beurs is niet meer weg te denken uit de Surinaamse gemeenschap, omdat die inspeelt op een groeiende behoefte naar breed uitlopende informatie over bouwen en wonen in Suriname, zegt de organisatie.

Het bezoekersaantal was vorig jaar ongeveer 15.000 bezoekers. Niet alleen de behoefte van de bezoekers groeit jaarlijks, maar ook de behoefte van de deelnemende exposanten, om samen met andere bedrijven uit hun branche onder 1 dak de gemeenschap te dienen met alle informatie en adviezen van hun bedrijf.

De beurshal van Flamboyant park is zonder enige oproep reeds gevuld met exposanten die zich hebben aangemeld voor deelname.

In verband met het vijfjarig bestaan van deze beurs zal de Stichting Welzorg Suriname ook een sociaal karakter geven aan de jubileumviering. Dit houdt in dat vanaf 1 mei 2015 diverse tehuizen zich mogen opgeven bij de stichting voor dringende renovatie – en verbouwingswerkzaamheden.

De Stichting zal hieruit enkele selecteren en met behulp van de exposanten van de beurs een helpende hand bieden aan deze tehuizen, door de renovatie werkzaamheden gratis voor hen te verrichten.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)