fbpx
Vreemdgaande echtgenoot besmet met coronavirus na trip met minnares naar Italië

GFC NIEUWS- Een man die zijn minnares meenam naar Italië en daar besmet raakte met het coronavirus vreest nu dat zijn echtgenote achter de waarheid zal komen.

De man was voor een zakenreis naar Londen – althans dat hield hij zijn echtgenoot voor – maar hij was echter met zijn minnares op vakantie in Italië.

Aan gezondheidsmedewerkers heeft de Brit toegegeven hoe hij besmet raakte. De vrouw van de anonieme man denkt dat hij het virus kreeg tijdens zijn zakenreis naar Londen.

De man is opgenomen in het ziekenhuis en zijn situatie is volgens de artsen stabiel. Zijn vrouw is in thuisquarantaine.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…