fbpx

Een vreemdgaande vrouw is veel erger dan een vreemdgaande man, vertelt relatiecoach

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een man mag 100 keer vreemdgaan en zal nog steeds zielsveel van zijn vrouw houden. 

Het bedriegen van zijn vrouw heeft voor een man geen effect op de liefde voor zijn huidige vrouw of vriendin.

Dat stelt althans de bekende dating-expert LFA.

Hij is van mening dat een man geslachtsgemeenschap heeft uit fysiek oogpunt, ook al is het met zijn echtgenote waarmee hij 20 jaar getrouwd is of met een vrouw die hij ontmoet tijdens een avondje uit.

Hij vertelt verder dat indien een vrouw vreemdgaat, het huwelijk of de relatie voorbij is omdat vrouwen de liefde bedrijven uit emotioneel oogpunt.

‘Je moet eerst in het hoofd van een vrouw komen voordat je in haar bed komt. Vrouwen zijn emotionele vreemdgangers,’ zegt de populaire relatiecoach.

BEKIJK OOK
Waarom het helemaal fout gaat met veel Surinaamse dames: Kim Kardashian als rolmodel

Dat zou volgens de datingcoach dus betekenen dat als je vrouw met een andere man in bed ligt, hij haar op emotioneel vlak heeft weten om te toveren en jij niet meer in haar gedachten zit.

Hij beweert voorts dat indien een man overspel pleegt, het totaal geen betekenis heeft en nog steeds van z’n vrouw houdt, maar dat het wel respectloos is tegenover z’n partner.

Anderzijds zegt hij dat in het geval een vrouw vreemdgaat, ze op mentaal en emotioneel vlak zichzelf heeft gedistantieerd van haar man, wat volgens hem vele malen erger is.

LFA is van oordeel dat er geen weg meer terug is als een vrouw vreemdgaat en dat de relatie nooit meer hetzelfde zal zijn.