fbpx
Vrachtwagenchauffeur ingesloten voor dodelijke aanrijding

GFC NIEUWS- De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname heeft een vrachtwagenbestuurder ingesloten voor een dodelijke aanrijding.

De 65-jarige voetganger, Rinaldo Entingh, werd maandag door een personenauto aangereden die een uitwijkmanoeuvre deed, om niet in botsing te komen met de vrachtwagen die uit een inrit van een houthandel aan de Johannes Mungrastraat reed.

De vrachtwagenbestuurder verleende geen voorrang aan de personenauto die als recht doorgaand verkeer over de Johannes Mungrastraat reed. Na de aanrijding reed hij weg.

De vrachtwagenchauffeur, Vivian de J., heeft zich vrijdagmiddag, na te zijn opgespoord, aangemeld op de afdeling Verkeersunit Paramaribo.

Hij is aangemerkt als de veroorzaker van de aanrijding waarbij Entingh zwaargewond raakte en woensdag in het ziekenhuis overleed.

Vivian de J. werd hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…