fbpx

Vrachtwagenchauffeur bekogeld door boze vriend en omstanders

De politie van Paranam heeft de 23-jarige Marlon A. opgesloten voor bedreiging en vernieling als gevolg van een aanrijding te La Vigilantia tussen zijn vriendin en een vrachtwagenchauffeur.

De vriendin van Marlon reed over de Sir Winston Churchillweg richting White Beach, terwijl de vrachtwagenbestuurder vanuit tegenovergestelde richting kwam. In een bocht kwam de vrouw op de rijhelft van de vrachtwagen terecht met als gevolg een aanrijding.

Tijdens de onderlinge afhandeling van de blikschade was de vrouw van mening dat zij niet fout was. Na een heftige woordenwisseling, schakelde zij haar vriend in die zich naar de locatie begaf. Marlon eiste toen een schadevergoeding van de vrachtwagenbestuurder.

De vrachtwagenbestuurder gaf aan dat hij juist benadeelde is en de schade niet gaat vergoeden. Hij adviseerde om de politie erbij te halen. Marlon werd boos en bewapende zich met een scherp voorwerp.

De situatie werd grimmig waardoor de vrachtwagenbestuurder in zijn voertuig stapte en wegreed. Marlon zette de achtervolging in en nadat hij de vrachtwagen had klem gereden gooide hij met een steen een ruit van het voertuig in. De vrachtwagenbestuurder liep hierdoor letsels op.

Omstanders bemoeiden zich met de zaak en begonnen de vrachtwagen bestuurder ook met stenen te bekogelen, terwijl hij in de cabine van zijn voertuig zat. Ten gevolge hiervan liep de bestuurder meerdere verwondingen op. Ook de voor- en zijruit en een zijspiegel van zijn vrachtwagen zijn stukgeslagen.

Deze omstanders liepen weg toen zij de politie zagen. In eerste instantie loog Marlon dat hij de bestuurder van de personenauto was. Toen de vrachtwagenbestuurder dat tegensprak kwam hij terug op zijn verklaring en gaf toe dat zijn vriendin de personenauto bestuurde. Zijn vriendin blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

De vrachtwagenbestuurder moest medisch behandeld worden. De politie is bezig te onderzoeken wie de mensen zijn die mee hebben geholpen om de vrachtwagenbestuurder te mishandelen. Informatie hierover kan worden doorgespeeld aan de politie van Paranam.

De politie doet een beroep op partijen van aanrijdingen om het hoofd altijd koel te houden en het recht niet in eigen handen te nemen, “waarbij ernstige strafbare feiten gepleegd worden. U zult worden aangehouden en opgesloten”.