fbpx
Vraag naar dispensatie tijdens lockdown blijft groot

GFC NIEUWS- Het Covid-19 Managementteam heeft het aantal nummers waarop gebeld kan worden voor het aanvragen van dispensatie uitgebreid.

Dispensatieverzoeken kunnen worden gedaan via www.covid-19.sr/dispensatie-aavraag of worden gemaild naar [email protected] Verder kan er gebeld en of een app worden gestuurd naar de volgende nummers: 7238840, 8133270, 8136426, 8134230, 8428085, 8428086.

Deze informatie deelde majoor Gwendoline Babel, onderdirecteur van het Directoraat Nationale Veiligheid en lid van het COVID-19 Managementteam tijdens de reguliere COVID-19 persconferentie van 15 juni.

Indienen van de hard copy van de dispensatie aanvraag kan op het Kabinet van de President van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 12:00 uur, als u uw dispensatie dezelfde dag wilt ontvangen. Uw dispensatie kan worden opgehaald tot 17:00. Voor dringende vragen kan er tot 22:00 uur worden gebeld.

Ook doet het Covid-19 Managementteam een dringend beroep op alle bedrijven, stichtingen en overheidsinstellingen om badges voor hun personeel te maken. Voor zulke instellingen kan er dan een algemene dispensatie brief worden opgesteld, die wordt gekopieerd door het bedrijf.

Voor het vervoeren van personen naar de J.A. Pengel Internationale Luchthaven of een zorg- of ziekeninstelling is het niet nodig dispensatie aan te vragen. “U moet wel kunnen overleggen waarom u zich op dat tijdstip over straat bevindt. Maakt u bijvoorbeeld een kopie of foto van het ticket van de persoon. Doe wat van u gevraagd wordt, dan gaan we allemaal feilloos door deze periode”, zegt majoor Babel.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…