fbpx

Vp dekt kosten zodat zieke baby naar Colombia kan

GFC NIEUWS- Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft aan Naomie Doekoe dinsdag US$ 1700 geschonken om te helpen de kosten te dekken voor medische behandeling van haar 6 maanden oude baby.

Het is de bedoeling dat moeder en baby op 20 november vertrekken naar Colombia voor verdere medische behandeling.

De baby werd geboren met een open hart. Na verscheidene onderzoekingen door Surinaamse artsen is geconstateerd dat de baby naar Colombia moet voor verdere medische behandeling. Deze mededeling kreeg moeder Naomie 1 week terug.

Alle kosten moeten door me moeder zelf worden gedekt. De kosten waar de moeder onder andere voor moet opdraaien zijn voor de vliegtickets, airport en immigratie kosten, handgeld, en aangepaste kleding voor moeder en baby.

BEKIJK OOK
Politie op zoek naar familie in appartement dood aangetroffen 62-jarige man

Aangezien gezondheid voor de vp erg belangrijk is, heeft hij een bedrag van US$1700 toegezegd aan de moeder. Moeder Naomie is zeer dankbaar voor de ondersteuning en zegt dar dit een hele grote hulp is. Zij doet er alles aan om alle financiële middelen binnen te hebben zodat zij samen met haar baby op 20 november kan vertrekken naar Colombia voor de hart operatie van de baby, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.