fbpx
Vp dekt kosten zodat zieke baby naar Colombia kan

GFC NIEUWS- Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft aan Naomie Doekoe dinsdag US$ 1700 geschonken om te helpen de kosten te dekken voor medische behandeling van haar 6 maanden oude baby.

Het is de bedoeling dat moeder en baby op 20 november vertrekken naar Colombia voor verdere medische behandeling.

De baby werd geboren met een open hart. Na verscheidene onderzoekingen door Surinaamse artsen is geconstateerd dat de baby naar Colombia moet voor verdere medische behandeling. Deze mededeling kreeg moeder Naomie 1 week terug.

Alle kosten moeten door me moeder zelf worden gedekt. De kosten waar de moeder onder andere voor moet opdraaien zijn voor de vliegtickets, airport en immigratie kosten, handgeld, en aangepaste kleding voor moeder en baby.

Aangezien gezondheid voor de vp erg belangrijk is, heeft hij een bedrag van US$1700 toegezegd aan de moeder. Moeder Naomie is zeer dankbaar voor de ondersteuning en zegt dar dit een hele grote hulp is. Zij doet er alles aan om alle financiële middelen binnen te hebben zodat zij samen met haar baby op 20 november kan vertrekken naar Colombia voor de hart operatie van de baby, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…