fbpx
Vp Brunswijk komt vanavond uit met statement

GFC NIEUWS- Vicepresident Ronnie Brunswijk houdt vanavond een toespraak op de televisie.

Het onderwerp staat niet vermeld op de Facebookpagina van de vp, die vraagt om het bericht te delen.

Aangenomen wordt dat de vp het mogelijk zal hebben over de zorgwekkende stijging van het aantal coronagevallen en doden. Binnen een week zijn meer dan 7 personen overleden aan Covid-19.

Zaterdag werd een recordaantal personen positief getest: 123. Het aantal actieve gevallen nadert de 1.000 en staat op 929.

Vanaf 13 maart zijn 2.961 personen besmet geraakt met het coronavirus.

Een andere kwestie die de samenleving bezighoudt is het aantal moorden binnen een week. Vijf personen zijn de afgelopen week omgebracht.

Activisten hebben ook opgeroepen om maandag te protesteren bij het Regeringsgebouw tegen de recente benoemingen.

De toespraak van de vicepresident wordt om 18.00 uur uitgezonden via Apintie tv. Het wordt ook na het STVS-journaal van 20.00 uur uitgezonden op kanaal 8.1.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.