Vorige week kocht hij een eiland, daarna stal hij een koffiezetapparaat in een supermarkt

Redactie GFC Nieuws — Hij is eigenaar van het Real World resort in Key Haven, dat MTV afhuurt voor het maken van opnamen. Vorige week kocht hij Thompson Island, een privé-eilandje van net geen 2 hectaren groot in Florida, voor 8 miljoen dollar. Zaterdag werd hij gearresteerd voor winkeldiefstal. De buit was zo’n 300 dollar waard.

Andrew Lippi (59) hoeft zijn dubbeltjes niet tweemaal om te draaien – Real World huur je via Airbnb voor bijna 1000 dollar per overnachting.

Toch stal hij een twee koffiezetapparaten, acht gloeilampen en een beddenlaken van de Kmart in Key West.

De politie zegt dat Lippi de spullen kocht, andere zaken in de dozen deed, en die terugbracht naar Kmart. Lippi zelf houdt het op een “ingewikkeld zakelijk meningsverschil.”

In de doos van het gekochte Keurig koffiezetapparaat (prijs: 165 dollar) kwam een basketbal terug. De lampen waren verruild met een ander type. En in de verpakking waar het beddenlaken had gezeten, zat nu alleen een kussensloop.

Hoe dat allemaal mogelijk was – geen idee, zegt Lippi. Op 18 april mag hij dat de rechter wijsmaken. Voorlopig blijft hij op vrije voeten.