fbpx

Voorzitter The Positive Movement Suriname reageert op vertrek directeur

Marie Louise Vissers is sinds 9 november geen directeur meer bij de stichting The Positive Movement Suriname(TPMS). Zij heeft zelf bedankt.

Naar aanleiding van uitlatingen in de media geeft de stichting onderstaande opheldering:

“Naar aanleiding van het feit dat mevrouw Vissers niet heeft gehandeld conform de gezamenlijk overeengekomen werkwijze – hetgeen vaker voor problemen in de uitvoering van de activiteiten van de Stichting heeft gezorgd – en nadat dit ook meerdere malen door het bestuur met haar is besproken, heeft zij zelf haar ontslag aangeboden. Dit ontslag is door het bestuur geaccepteerd.

De Stichting distantieert zich van de uitspraken gedaan door mevrouw Vissers, temeer omdat de door haar aangehaalde zaken niet stroken met de waarheid. Er is sprake van verdraaiing van de daadwerkelijke omstandigheden en context.

OOK INTERESSANT
Operatie ‘Gran Mati’ officieel afgesloten met overhandiging brillen

De Stichting is geen politieke organisatie en associeert zich op geen enkele wijze met geen enkele politieke partij. In onze statuten staat dat ook expliciet vermeld.

Wij willen bij deze de totale gemeenschap, alle vrijwilligers en sympathisanten
hartelijk bedanken voor hun inzet de afgelopen maand.

Wij betreuren het feit dat dit nu gebeurt, juist in een fase waarin wij alleen maar positieve zaken willen delen om Suriname positiever op de kaart te plaatsen.

Wij staan nog altijd klaar om de gemeenschap van dienst te zijn en rekenen op hun ondersteuning in het bereiken van onze doelen”, aldus Clyde Ford namens de stichting.(GFC)