fbpx
Voortvluchtige arts vermoordde 50 taxichauffeurs, verwijderde hun nieren en dumpte lijken in rivieren

GFC NIEUWS- De Indiase politie heeft een ontsnapte seriemoordenaar, die ooit bekende vijftig taxichauffeurs te hebben vermoord, aangehouden.

De slachtoffers werden aan krokodillen gevoerd. Devender Sharma was in 2002 veroordeeld tot levenslang voor de moord op zeven chauffeurs. Na 16 jaar kreeg de inmiddels 62-jarige man twintig dagen verlof. Nu, zes maanden later is hij opnieuw gearresteerd. Hij verschool zich in Delhi bij een weduwe waar hij tijdens zijn verlof snel mee was getrouwd.

Sharma, die afstudeerde als traditioneel Indiaas arts, runde ooit een kliniek in Rajasthan. Toen hij zelf werd opgelicht en failliet ging, ging Sharma snel het verkeerde pad op. Eerst verkocht hij illegale gasflessen.

Begin deze eeuw was hij betrokken bij de duistere wereld van illegale niertransplantaties. Bij de politie bekende hij bij minstens 125 transplantaties te hebben meegewerkt als arts. Hij verdiende tussen de 7.000 en 9.000 dollar per patiënt.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.