fbpx
Vooroefeningen KPS vanwege parade en defilé op 25 november

GFC NIEUWS- Het Korps Politie Suriname (KPS) laat weten dat in verband met de te houden parade en defilé op 25 november, er vooroefeningen naar deze activiteit toe zullen plaatsvinden.

Deze vooroefeningen zullen voornamelijk in de ochtenduren plaatsvinden en wel op de volgende dagen: woensdag 11, vrijdag 13, woensdag 18, vrijdag 20 en zondag 22 november.

Aangezien de wegen niet op alle oefendagen zullen worden afgesloten of dat er wegomleggingen zullen plaatsvinden, doet het KPS een beroep op weggebruikers om, waar nodig, hun medewerking te verlenen tot een goed en vlot verloop van deze vooroefeningen.

Op woensdag 11 november zal de vooroefening plaatsvinden in de omgeving van de Politieacademie.

Op vrijdag 13 november zal de vooroefening plaatsvinden op de Gravenbergstraat ter hoogte van de Memre Boekoe kazerne.

Op woensdag 18 november zal de vooroefening plaatsvinden bij het hoofdkwartier van de Beveiliging- en Bijstandsdienst aan de van ’t Idsingastraat. De route voor deze oefening is: de Van ‘t Idsingastraat, de Dr. Sophie Redmondstraat, de Johan Adolf Pengelstraat, de Brumastraat en de Oranjelaan.

Op vrijdag 20 november start de pre-generale oefening aan de Gemenelandsweg, voor de brandweerkazerne en verplaatst zich naar de Gravenbergstraat.

De generale oefening is op zondag 22 november in de omgeving van Flora en Zorg & Hoop.

Voor een vlot verloop van zaken doet de politie een beroep op weggebruikers om zoveel mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op alle oefendagen stipt op te volgen.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…