fbpx

Voorlopige ter inzagelegging kiezerslijsten gestart

GFC NIEUWS- Vrijdag werd landelijk een aanvang gemaakt met de voorlopige ter inzagelegging van de kiezerslijsten voor de komende algemene, vrije en geheime verkiezingen plaats.

In het bestuursresort Paramaribo Zuidwest vond op het looppad van de Hermitagemall het startsein plaats in aanwezigheid van de minister en directeur van Binnenlandse Zaken (Biza), respectievelijk Mike Noersalim en Putridewi Amatsoemarto plaats.

Verder waren aanwezig de coördinator van de werkgroep van de Kiezerslijsten van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) Michael Kromodimedjo, districtscommissaris Eric Grauwde van Paramaribo zuidwest, de bestuursambtenaren van het ressort Flora en enkele burgers.

BEKIJK OOK
Brunswijk eist ontslag veiligheidsadviseur Linscheer

Kiesgerechtigden kunnen op de maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 18.00 uur en op de zaterdags van 10.00 – 14.00 uur hun gegevens controleren en zo nagaan als zij voorkomen in het kiezersbestand.

Het controleren van de gegevens kan met medeneming van hun ID-kaart of paspoort of geldige rijbewijs. Zij hebben de gelegenheid dit te doen tot uiterlijk 30 september.