fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Voor ons bestaat corona niet, wij doen wat wij willen

GFC NIEUWS-“Voor mij bestaat corona eigenlijk helemaal niet. Ik ben er niet mee bezig en doe mijn dingen die ik met doen gewoon. Niemand moet mij ….. komen vertellen. Ze zijn helemaal gek geworden”.

gemberslank facebookQ | GFCDat zegt een 44- jarige vrouw uit Paramaribo tegen GFC Nieuws. GFC vroeg haar om een reactie nadat het bij de redactie bekend werd dat ze het afgelopen weekend tijdens de lockdown met een grote vriendengroep heeft gelogeerd in een huis buiten de hoofdstad.  

Ze laat weten dat haar kennissen zo ongeveer dezelfde mening erop nahouden.

“Wij gaan komend weekend weer buiten de stad logeren en dit keer gaat mijn moeder ook mee. Onze vriendengroep houdt zich helemaal niet bezig met deze hele coronatoestand. Wij laten ons leven niet verzieken door deze regels. En geloof me, ik ben niet de enige”, stelt ze tot slot.

OOK INTERESSANT
Familie Asawini slaat alarm

Opvallend detail is dat de moeder die voornemens is de coronaregels dit weekend te overtreden, twee jaar geleden een beroerte heeft gehad. De vrouw is diabeet en lijdt bovendien aan hoge bloeddruk. Personen met dergelijke aandoeningen lopen volgens deskundigen een groter risico te overlijden na besmetting met het coronavirus.