fbpx

“Voor een stuk papier verliezen ze hun zelfrespect”: verkoopster paradeert op vraag van haar baas naakt voor haar collega’s

Flink overdreven, die patserige machotoestanden in ‘The Wolf of Wall Street’? Niet in een Pools brokerbedrijf alleszins. Een verkoopster paradeerde daar op vraag van haar baas naakt voor haar mannelijke collega’s. Die stonden als hongerige wolven in een rij opgesteld, klaar om haar na te fluiten, schrijft HLN.be.

Volgens de lokale pers werd de brunette van hogerhand betaald om de striptease uit te voeren, kwestie van “de motivatie in het bedrijf wat op te krikken”. Leonardo Di Caprio zou het als zijn alter ego Jordan Belfort niet beter kunnen bedenken hebben: die liet onder meer een horde prostituees aanrukken om tijdens de werkuren op tafels en stoelen te komen dansen.

In het filmpje is te zien dat de vrouw enkel een zwarte zonnebril en dito schoenen draagt. Onderweg steekt ze haar middelvinger op. Na de wandeling kleedt ze zichzelf weer aan en gaat ze opnieuw aan het werk.

OOK INTERESSANT
Neus van man afgehakt omdat hij naar bed ging met gehuwde vrouw