fbpx

Voor de 16e keer uitreiking Student Excellence Awards

GFC NIEUWS- De 15 meest succesvolle leerlingen uit de eindexamenklas van de VOJ-scholen (MULO en LBO) in Suriname die meedingen naar een VOJ Student Excellence Award zullen dit weekend verschillende trainingen volgen.
Ook zullen ze een nadere selectie ondergaan waardoor er 10 leerlingen overblijven. De uitreiking met aankondiging van de uiteindelijke winnaars zal plaatsvinden op 21 oktober.
Voor de beste en meest succesvolle leerlingen in de eindexamen klas van de VOJ scholen in Suriname (MULO, LBGO, LTO en Nijverheidsschool) is door de Rotary Club Paramaribo sinds 2005 het “VOJ Student Excellence Award” project in het leven geroepen.
Het doel hiervan is het stimuleren en belonen van uitmuntende schoolprestaties binnen het VOJ, waarbij tevens aandacht is voor buitenschoolse inzet van de leerlingen.
De achterliggende gedachte is dat hiermee een bijdrage wordt geleverd aan het motiveren van toekomstige generaties leerlingen (extra inzet) en het stimuleren van de kwaliteit van het geboden onderwijs.

BEKIJK OOK
Kinderombudsinstituut zoekt draagvlak voor wet Kinderombudspersoon Suriname