fbpx

Volwassen Surinamers moeten walgelijk gedrag uit het buitenland niet overnemen

INGEZONDEN- Veel volwassen mannen en vrouwen in Suriname, onder hen zelfs moeders, vaders, oma’s en opa’s, maken zichzelf binnen de samenleving afschuwelijk belachelijk door het walgelijk en kinderlijk gedrag uit het buitenland over te nemen.

Dat mensen elkaar steeds na willen doen is een menselijke trek. Maar bijna elk wezen ouder dan 18 jaar heeft ook een beetje gezond verstand en zou moeten weten hoe ver men kan gaan.

Het blijkt helaas dat bij velen het denkvermogen ze grotendeels in de steek heeft gelaten wanneer ik op mijn mobiel videobeelden toegestuurd krijg waarin te zien is hoe volwassen Surinamers de meest idiote acts op Tik Tok uitvoeren.

BEKIJK OOK: SNEL BUIKVET VERWIJDEREN MET KGL- AFSLANKBEHANDELING

Deze personen, ik ken sommigen van hen en dacht dat ze op een hoger niveau zaten, zetten zich hiermee volledig voor schut! Mijn respect hebben ze in ieder geval grotendeels verloren.

BEKIJK OOK
Vrouwen krijgen vaak complimenten over hun uiterlijk terwijl ze die niet verdienen

En dat alleen maar omdat ze zo sterk hunkeren naar een beetje aandacht van anderen.

Het is zielig dat deze personen zich laten meeslepen door het na-apen syndroom.

Wij moeten in Suriname niet meedoen aan deze krankzinnige trends die uit het buitenland komen overwaaien. Niet alles ‘daarbuiten’ is goed voor ons.

Mijn advies aan deze zielige en kinderachtige aandachtszoekers is om in het vervolg hun volgroeid brein beter te gebruiken alvorens dergelijke ergerniswekkende en belachelijke filmpjes te produceren en plaatsen op het internet.

U bent een volwassen mens, gedraag u ook daarnaar.

Foto ter illustratie

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]