fbpx

Volksgezondheidsminister Ramadhin oriënteert zich in Nickerie

GFC NIEUWS- De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, heeft donderdag tijdens een werkbezoek aan Nickerie diverse instituten bezocht.
De bewindsman werd bij aankomst op het commissariaat welkom geheten door districtscommissaris Senrita Gobardhan. In de werkkamer van de burgermoeder werd vervolgens het Covid Coördinatieteam van Nickerie geïnstalleerd.
Ook vond als verrassing de symbolische overdracht van een nieuwe ambulance plaats, die door bemiddeling van de burgermoeder verkregen is.
Na de handelingen op het commissariaat vertrok de bewindsman met zijn delegatie richting het Mungra Medisch Centrum (MMC), alwaar hij een uitgebreide rondleiding kreeg langs de verschillende afdelingen. Veel aandacht werd daarbij besteed aan de faciliteiten voor de opname en behandeling van eventuele Covid-19-patiënten.
De delegatie vertrok na het MMC richting de hoofdpoli van de Regionale Gezondheidsdienst aan de Mr.J. van Pettenpolder. De Covid swabfaciliteit op het terrein van de instelling kreeg ook aandacht van minister Ramadhin.
Tenslotte bracht de delegatie een bezoek aan het Staatslogeergebouw dat is ingericht als quarantaineruimte voor Covid-19-geïnfecteerden.

BEKIJK OOK
Ramdin en Cubaanse minister van Volksgezondheid strijken plooien glad tijdens werkbezoek Cuba