fbpx
Volksgezondheidsminister Amar Ramadhin: ik zal met elke Surinamer samenwerken

GFC NIEUWS- “Ik zal met elke Surinamer werken ongeacht geloof, kleur, ras of politieke organisatie. Mensen zullen door mij beoordeeld worden op basis van kennis, kunde en prestaties”, aldus minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid.

Onder aanwezigheid van het directieteam werd vrijdag het protocol van overdracht tussen gewezen minister Antoine Elias en minister Ramadhin getekend.

Elias haalde tijdens zijn toespraak aan dat elke minister zijn eigen visie heeft, maar spreekt toch de hoop uit dat de Primary Health zijn aandacht krijgt. “U bent jong en dynamisch, dus u zult een zeer goede job doen met uw deskundigen”, aldus Elias. Met het uitbrengen van een toast wenste hij de nieuwe minister heel veel succes en het allerbeste toe.

Ramadhin bedankte tijdens zijn toespraak de staf en personeel voor de verwelkoming. Ook bedankte hij ex-minister Elias voor zijn inzet gedurende de afgelopen periode op het ministerie. Hij is van mening dat de samenleving dankbaar mag zijn voor de positieve zaken die gerealiseerd zijn voor land en volk.

Met betrekking tot de turbulente situatie waarin Suriname nu verkeerd zei de nieuwbakken minister het volgende: “Ik bedank alle actoren op die betrokken zijn met het bestrijden van de Covid-19-pandemie in Suriname”. Hij verzoekt hen het werk met nog meer liefde te verrichten.

Volgens de bewindsman is samenwerking van cruciaal belang. Hij gaf aan dat mensen niet hoeven te vrezen voor politieke rancune. “Ik zal met elke Surinamer werken ongeacht geloof, kleur, ras of politieke organisatie. Mensen zullen door mij beoordeeld worden op basis van kennis, kunde en prestaties”, aldus Ramadhin.

Zijn boodschap naar elke burger is herleid uit een citaat van Charles Darwin: “Niet de kracht of uw intelligentieniveau zal bepalen of u deze tijd zal overleven, maar de wil tot verandering in gedrag zal dat bepalen”.

Tot slot riep hij het personeel op om zich maximaal in te zetten en dat zijn deur altijd openstaat voor dialoog.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…