fbpx
Volksgezondheid verontschuldigt zich

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid wil hierbij zijn verontschuldiging aanbieden voor het feit dat de Covid-19-persconferentie, welke gepland stond voor dinsdag 25 augustus om 16:00 uur, geen voortgang heeft gehad.

Het ministerie betreurt het feit dat onder andere een interne miscommunicatie heeft plaatsgevonden en zal er alles aan doen om dit tot het verleden te laten behoren, zodat zulke voorvallen zich niet meer voordoen.

Het ministerie erkent het belang van communicatie in deze periode en wil bij deze in het bijzonder onze verontschuldiging aanbieden aan de media. Er wordt per heden vanuit het ministerie van Volksgezondheid gewerkt aan een Communicatie Unit die zal zorgen voor de communicatie naar de Communicatie Dienst Suriname (CDS), waardoor de media afspraken correct zullen worden nageleefd.

De Covid-19-persconferentie zal vandaag, woensdag 26 augustus, gehouden worden na de vergadering van de Raad van Ministers.

Details over het tijdstip zullen via de CDS worden bekendgemaakt.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.