fbpx

Volk van Suriname wordt wakker, anders word je slachtoffer van complottheorieën

INGEZONDEN– Surinamers wordt wakker, sta op luister lees en leer, anders wordt je slachtoffer van complottheorieën.

Deze overheid heeft geen enkel liefde voor het volk en haar culturen. Ze vernietigen het voorbeeld dat wij de wereld decennialang hebben gegeven.

Geloofwaardigheid heeft plaatst gemaakt voor slechts leugens en onwaarheden en dat allemaal om macht en geld dat volgens hun in het verschiet ligt.

De olie, gas, uranium en andere alle rijke mineralen in de bodem van Suriname maken ze zo blind dat ze de sociale waarden waarmee we zijn opgegroeid totaal overboord gooien, zodanig dat als we niet oppassen een rekolonisatie tot stand gebracht wordt, hetgeen natuurlijk behoort tot een van de complotten van het westen.

Ga maar na wat de oranje lovers al jaren doen. Richting onafhankelijkheid hebben ze apotheken afgebrand en moest dat overkomen alsof personen tegen de onafhankelijkheid waren. Het was echter een complottheorie ten behoeve van van de stroom van het kapitaal in een bepaalde richting, en onthoudt geld maakt macht.

De arbeidersbeweging heeft overal ter wereld strijd geleverd, zodat delen van het kapitaal bij het gewone volk terecht komt. Wat doet het kapitaal nu? Overal koopt zij de arbeidersleiders om. Dat stukje opportunisme werkt momenteel sterk in de Republiek Suriname.

De VHP is al een hele tijd bezig met de vakbeweging en zeker niet om de arbeiders te helpen, maar juist het tegenovergestelde.

Kijk maar wie rijker en armer worden de opportunisten krijgen een fooitje.

Intussen speelt de Covid-situatie in hun voordeel door misbruik te maken van deze pandemie. In feite zal de arbeidersklasse middels sanering en andere maatregelen totaal gedomineerd worden en dat begrijpen de zogenaamde vakbondsleiders niet. Dit komt door gebrek aan ervaring en of de hebzucht naar geld, positie en macht.

BEKIJK OOK
ROS stelt SRD 13, 9 miljoen beschikbaar voor afbouw logeergebouwen Sipaliwini

Deze overheid loopt in de lijn van het Nazisme en maakt met haar pajon waaiers propaganda voor een Nieuwe Normaal.

De rijke top van de wereld wil de mensheid blijven beheersen, dus verwisseld men dat woord koloniaal en zet daarvoor in de plaatst het Nieuwe Normaal en wordt de mensheid dus gedwongen vaccinaties te nemen die allemaal nog in een experimentele fase zijn.

Terwijl de grote wereld daartegen in opstand komt, maakt deze overheid met haar pajon waaiers er werk van dat de bevolking wordt gedwongen dit oneigenlijk spul in haar lichaam op te nemen.

Ronald Hooghart roept u op uw recht uw verstand en alles wat in u zit mee te nemen en te kijken naar de situatie zoals deze zich voordoet.

Het is goed om toe te voegen de informatie dat deze overheid u vanaf juli 2020 150.000.000 miljoen aan salaris heeft onthouden en dat terwijl ze beloofd had de uitbetaling eerst in oktober 2020 en daarna in december te doen.

In plaats daarvan doet zij politieke inspanningen om de CLO over te nemen, zodanig dat ze tegenstand kunnen wegdrukken en daarvoor komen die opportunisten en redimoesoes aan bod voor slechts een fooitje.

Ronald Hooghart
Voorzitter Centrale van Landsdienaren Organisaties

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]