fbpx

‘Vogels bestaan niet, ze zijn drones die worden gebruikt voor spionage’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De jongeren die er echt in zijn gaan geloven dat vogels niet bestaan moeten dringend behandeld worden door psychiaters.

Het zijn meisjes en jongens die heilig geloven in de ​​samenzweringstheorie dat vogels in werkelijkheid drone-replica’s zijn die door de Amerikaanse regering zijn geïnstalleerd om de bevolking te bespioneren.

Honderdduizenden hebben zich aangesloten bij de beweging Birds Aren’t Real. Zij dragen Birds Are not Real T-shirts en petten, houden vaker protestacties in onder anderen New York(VS) en verspreiden de slogan.

Birds arent real

Vernomen wordt dat er miljoenen Amerikaanse dollars worden verdiend met onder anderen het verkopen van t- shirts en petten die per stuk ruim US$ 30 kosten. Een groot deel van de kopers zou heilig geloven in de theorie.

Een inwoner van New York die de protestacties vaker van dichtbij heeft meegemaakt vertelt aan GFC Nieuws dat sommige mensen echter nog steeds niet beseffen dat de beweging juist als doel heeft de draak te steken met absurde samenzweringstheorieën en desinformatie.

BEKIJK OOK
Gewelddadige rovers in Suriname moeten levenslang de cel in, zegt getraumatiseerd echtpaar

“Dat vogels niet echt bestaan en drones zijn is één van de meest absurde theorieën van de afgelopen 20 jaar. Maar desondanks blijkt dat zoveel personen echt zijn gaan geloven in deze bizarre onzin”, zegt hij aan GFC.

Deze jongens en meisjes zouden naar zijn mening psychiatrisch behandeld moeten worden want dit is het toppunt van lichtgelovigheid. Aan hen zou je alles kunnen wijsmaken.

Een Birds Are not Real-organisator in Pittsburgh vertelde eerder aan de Amerikaanse media dat de organisatie gekozen heeft om de waanzin in de wereld te bestrijden met waanzin. Hij vindt het jammer dat niet iedereen de boodschap goed heeft begrepen.