fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Voetganger vermoedelijk dodelijk aangereden, veroorzaker opgesloten

GFC NIEUWS-Omstreeks 9.45 uur donderdagavond vond er een aanrijding plaats te Goede verwachting, ter hoogte van pand nummer 259 in het district Wanica.

De 20-jarige autobestuurder Fandja M. had met zijn auto twee hoogspanningsmasten geramd, waarna die een van de masten in tweeën brak.

De auto sloeg vervolgens over de kop en ramde twee andere voertuigen die langs de weg geparkeerd stonden.

Fandja reed met een zeer hoge snelheid en bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij heeft geen noemenswaardige letsels opgelopen.

Vrijdagmiddag werd het lijk van een man van gemengd ras meer bekend als Ingi in een bosschage langs de weg te Goede Verwachting aangetroffen en wel ter hoogte van de plek waar het verkeersongeval zich had voorgedaan.

OOK INTERESSANT
FBI huurt privédetectives in voor cyberbeveiligingsoperaties, blijkt uit onderzoek

Vermoedelijk is de voetganger ook door de autobestuurder Fandja aangereden en is zijn ontzielde lichaam in het bosschage langs de weg terechtgekomen.

Het lijk van deze man is voor obductie in beslag genomen vast te stellen als hij wel of niet is aangereden en of hij ten gevolge van die aanrijding is overleden.

Fandjan is opgesloten. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit van Politie Regio Midden.

Nabestaanden van de overleden man, bekend als Ingi, worden opgeroepen om in contact te treden met de politie van het bureau Santo Dorp op de telefoonnummers 485240 of 485250.

Men mag ook contact maken met de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers: 403806 of 404022.