fbpx
Voetganger vermoedelijk dodelijk aangereden, veroorzaker opgesloten

GFC NIEUWS-Omstreeks 9.45 uur donderdagavond vond er een aanrijding plaats te Goede verwachting, ter hoogte van pand nummer 259 in het district Wanica.

De 20-jarige autobestuurder Fandja M. had met zijn auto twee hoogspanningsmasten geramd, waarna die een van de masten in tweeën brak.

De auto sloeg vervolgens over de kop en ramde twee andere voertuigen die langs de weg geparkeerd stonden.

Fandja reed met een zeer hoge snelheid en bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij heeft geen noemenswaardige letsels opgelopen.

Vrijdagmiddag werd het lijk van een man van gemengd ras meer bekend als Ingi in een bosschage langs de weg te Goede Verwachting aangetroffen en wel ter hoogte van de plek waar het verkeersongeval zich had voorgedaan.

Vermoedelijk is de voetganger ook door de autobestuurder Fandja aangereden en is zijn ontzielde lichaam in het bosschage langs de weg terechtgekomen.

Het lijk van deze man is voor obductie in beslag genomen vast te stellen als hij wel of niet is aangereden en of hij ten gevolge van die aanrijding is overleden.

Fandjan is opgesloten. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit van Politie Regio Midden.

Nabestaanden van de overleden man, bekend als Ingi, worden opgeroepen om in contact te treden met de politie van het bureau Santo Dorp op de telefoonnummers 485240 of 485250.

Men mag ook contact maken met de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers: 403806 of 404022.

Meer nieuws

49- jarige gewelddadige dief opgepakt

GFC NIEUWS- De 49-jarige Dharminderpersad C. is op donderdagavond 22 oktober aangehouden door de politie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Bazo- en BZV-aanvragen via Sozavo

GFC NIEUWS- De regering heeft besloten dat per 15 november alle aanvragen voor de Bazo- en BZV- verzekering bij de afdeling Basiszorg van het ministerie…

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…