fbpx

Voetganger niet alleen aangereden, maar ook overreden

De 36-jarige voetganger Carlo Cayenni is in de vroege ochtend van zondag 29 april op een verlaten gedeelte op de weg naar Brownsweg aangereden en vermoedelijk door andere auto’s overreden. Dit laat de politie vandaag weten.

De politie van het ressort Brownsweg kreeg om 06.15 uur de melding van een voorbijganger dat een man dodelijk was aangereden. Daar aangekomen werd het slachtoffer verminkt op het wegdek aangetroffen.

Het vermoeden bestaat dat de voetganger in de vroege ochtend door de slechte verlichting op dat gedeelte van de weg is aangereden door een voertuig. Deze bestuurder is doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

BEKIJK OOK
Leidster kindertehuis ingesloten voor mishandeling kinderen

Het slachtoffer is daarna enkele keren door andere auto’s overreden, vermoedt de politie. De voetganger was met bloot bovenlijf en gekleed in een donkerkleurige lange broek en is door de familie geïdentificeerd.

Het slachtoffer had geen vaste- woon en of verblijfplaats en had de gewoonte om te lopen van Brownsweg naar Paramaribo en omgekeerd. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

De autobestuurder is nog niet achterhaald. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.(GFC)