fbpx

Voetganger die door vrachtwagen werd aangereden aan Johannes Mungrastraat overleden

GFC NIEUWS- De 65-jarige voetganger Rinaldo Entingh die maandagmorgen door een vrachtwagen in de Johannes Mungrastraat in Paramaribo werd aangereden, is overleden. De bestuurder is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg via het Command Center de melding dat een man was aangereden en niet aanspreekbaar was. De politie trof Entingh zwaargewond aan.

Per ambulance werd hij afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis, alwaar hij ter verpleging werd opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Woensdagmiddag overleed Entingh in de ziekeninrichting.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de doorrijder uit de inrit van een houtmarkt kwam. De vrachtwagenchauffeur reed de Johannes Mungrastraat op en kwam daarbij bijna in botsing met een personenauto die rechtdoor over de eerder genoemde straat reed.

BEKIJK OOK
27-jarige vrouw aangehouden met drugs in haar bezit

De vrachtwagenbestuurder maakte een uitwijkmanoeuvre en reed daarbij Entingh aan die naast zijn auto langs de weg stond. Na de aanrijding reed de chauffeur door en is nog niet achterhaald.

Het ontzielde lichaam van de man is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen. Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van Uitvlugt overgedragen aan de Verkeersunit Paramaribo.