fbpx
Voetganger die door vrachtwagen werd aangereden aan Johannes Mungrastraat overleden

GFC NIEUWS- De 65-jarige voetganger Rinaldo Entingh die maandagmorgen door een vrachtwagen in de Johannes Mungrastraat in Paramaribo werd aangereden, is overleden. De bestuurder is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg via het Command Center de melding dat een man was aangereden en niet aanspreekbaar was. De politie trof Entingh zwaargewond aan.

Per ambulance werd hij afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis, alwaar hij ter verpleging werd opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Woensdagmiddag overleed Entingh in de ziekeninrichting.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de doorrijder uit de inrit van een houtmarkt kwam. De vrachtwagenchauffeur reed de Johannes Mungrastraat op en kwam daarbij bijna in botsing met een personenauto die rechtdoor over de eerder genoemde straat reed.

De vrachtwagenbestuurder maakte een uitwijkmanoeuvre en reed daarbij Entingh aan die naast zijn auto langs de weg stond. Na de aanrijding reed de chauffeur door en is nog niet achterhaald.

Het ontzielde lichaam van de man is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen. Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van Uitvlugt overgedragen aan de Verkeersunit Paramaribo.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…