fbpx
Voetballer die ex-vriendin mishandelde, maakt ziekelijke grap kort na vrijlating

GFC NIEUWS- Een voormalige voetballer – die werd ingesloten voor ernstige mishandeling van zijn ex-vriendin – krijgt heel wat kritiek na een ziekelijke grap kort na zijn vrijlating.

Op social media schreef Reece Thompson kort nadat hij vrij kwam: “Ik moet de laarzen weer opgraven. Er is iemand die mishandeld wil wil worden…haha….”

Thompson is een Engelse semi-professionele voetballer. Hij speelde eerder voor Retford United, Lincoln City, Frickley Athletic, York City, North Ferriby United en Boston United.

Thompson kreeg een gevangenisstraf van 40 maanden na mishandeling van zijn ex-vriendin Danielle Thomas.

De vrouw liep een kapotte kaak op en werd meermalen geschopt door de voetballer die haar tevens opdroeg om zijn schoenen af te likken.

De voetballer kwam eind januari vroegtijdig vrij.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.