fbpx

Voertuig klemgereden door politie aan de Anton Dragtenweg

Op de Anton Dragtenweg werd een voertuig op woendag 29 november door politieagenten klemgereden. De 29-jarige Lucien A. en Fabian P. (27) zijn aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een beroving aan de Pater Weidmanstraat. Bij deze beroving zijn buitgemaakt geldbedragen in SRD en vreemde valuta.

De Centrale Meldkamer van de Politie lanceerde op die bewuste dag een algemene oproep dat er een beroving gaande was aan de Pater Weidmanstraat. De verschillende eenheden van de politie gingen af op de melding.

De verdachten hadden de plaats intussen verlaten in een grijs gelakt voertuig, waarvan de kentekenplaten bedekt waren met mica, waardoor het volgnummer niet leesbaar was.

OOK INTERESSANT
25-jarige bromfietser daags na aanrijding overleden in ziekenhuis

Het Regio Bijstand Team Paramaribo signaleerde een voertuig aan de Wilhelminastraat dat voldeed aan de beschrijving van het voertuig dat eerder was opgegeven. Bij het zien van de politie voerde de bestuurder van het voertuig zijn snelheid op. De RBTP- leden zetten een achtervolging in.

Tijdens het onderzoek bleek dat Lucien al door de politie van Geyersvlijt werd gezocht. Hun betrokkenheid bij de beroving aan de Pater Weidmanstraat wordt onderzocht.

Lucien is in verzekering gesteld, terwijl Fabian werd heengezonden, meldt het KPS.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo.(GFC)