fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Voedselpakket voor mens met een beperking in Coronie

De Stichting Fredrik Arnold van Russel “Mijn Wens Suriname” heeft in het weekend alle personen met een beperking in Coronie blij gemaakt met een voedselpakket. Fred Fredrik Arnold van Russel, voorzitter van deze stichting, gaf te kennen dat er jaarlijks groot feest werd gevierd op zijn verjaardag waar er alleen maar gezonde mensen konden genieten. Hij heeft besloten om het anders te doen, door mensen met een beperking blij te maken en te ondersteunen waar dat nodig is.

In het jaar 2015 werd een lang gekoesterde droom van Fredrik van Russel werkelijkheid. Deze droom hield in, het oprichten van een stichting voor zieke kinderen en/of kinderen met een beperking, in het bijzonder voor degenen afkomstig uit een behoeftig gezin om iets goeds tot stand voor hen te brengen, schrijft BIC Coronie.

OOK INTERESSANT
Inheemse dorpen geïnformeerd over Indigenous Navigator Project

Van Russel kreeg de ondersteuning van zijn kinderen en enkele goede vrienden en zodoende werd er op 19 maart van dat jaar de Stichting Fredrik Arnold van Russel “Mijn Wens Suriname” opgericht.(GFC)