fbpx

Vluchtende zijspiegeldieven achternagezeten door eigenaar rijden schutting kapot

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Lelydorp heeft in de vroege ochtend van 21 november vijf manspersonen in hun werkressort aangehouden.

Dit vijftal wordt ervan verdacht eerder in die ochtend de zijspiegels van een Toyota Vitz op een adres te Paramaribo Noord te hebben weggenomen.

Na de daad verlieten de zijspiegeldieven in een gereedstaande auto de plek, achternagezeten door de benadeelde en een ander familielid.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Woedende echtgenoot brengt samen met zijn vader de minnaar van zijn vrouw om het leven

Ter hoogte van het ressort Lelydorp reden de verdachten tegen een schutting op. De benadeelde vernielde vervolgens met een scherp voorwerp de vluchtauto van de verdachten. Hierdoor liep één hunner een kapverwonding op aan zijn been.

BEKIJK OOK
Politiekorps ruim 280 manschappen rijker

Na medische behandeling is de gewonde verdachte eveneens als zijn vier kompanen ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

De gestolen zijspiegels zijn teruggevonden in het voertuig waarmee verdachten zich verplaatsten. Verder werden ook nog aangetroffen een hoeveelheid drugs en een fijn weger.

Zowel het voertuig als de aangetroffen zaken zijn in beslag genomen, waarna de verdachten zijn overgedragen aan de Recherche van regio Midden.

Het vijftal is achter slot en grendel geplaatst.