fbpx
Vloeibare cocaïne onderschept in siroop op Jules Sedney Nieuwe Havencomplex

De douane stuitte vorige week donderdagmorgen op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex tijdens controle op drugs die verborgen zat in een partij siroop die voor export op de Haven lag.

Volgens informatie van de PR van het KPS vandaag werd de afdeling narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname ingeschakeld. Samen met de douane werd de partij van 900 flessen gembersiroop onderzocht met behulp van cocaïnetesters.

In 8 flessen siroop moet er cocaïne zijn opgelost. Het onderzoek op de Haven is vanmorgen, voor wat het onderzoeken van de flessen siroop betreft, afgerond.

De acht flessen siroop zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Deze strafzaak is in onderzoek bij de Narcotica Brigade met ondersteuning van de douanerecherche.

Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.