Vleermuizen eten moet direct verboden worden! Wereldburgers eisen maatregelen!

GFC NIEUWS- “Het eten van vleermuizen moet per direct worden verboden. Onschuldige mensen over de hele wereld die hiermee niets te maken hebben en deze handelingen zelf verafschuwen worden nu dodelijk getroffen. En hoe staat het met de angst waarin veel mensen op onze wereld nu moeten leven, de ziekte, het lijden op alle intensive care bedden, allen die nu aan de beademingsapparaten liggen te vechten voor hun leven?” 

“Het is ronduit vreselijk dat wij nu geconfronteerd raken met een totale ontwrichting van ons leven. Doden, zieken, angst, verdriet, stilleggen van scholen, economisch schade die niet te overzien is. Ons heel land ligt plat, het is vreselijk”, schreeuwde een vrouw het zaterdag uit tijdens een live interview op de Spaanse radio.

Ook in de Verenigde Staten van Amerika zijn er steeds meer woedende reacties te beluisteren. “Het is een grof schandaal wat er nu gebeurt! Anderen lopen hun rommel uit te halen en onschuldigen betalen de hoogste prijs: hun leven. Het eten van vleermuizen en andere ongedierte moet direct aan banden gelegd worden”, werd tijdens een belprogramma in de VS gezegd.

Een medische specialist vertelde op de Amerikaanse radio dat het eten van vleermuizen ook andere meer dodelijke varianten van het coronavirus zouden kunnen verspreiden in de wereld. Ook hij is van mening dat de rest van de wereld acuut actie hiertegen moet ondernemen. “Het eten van vleermuizen moet acuut stoppen”, meent hij.

Klik ook op de link voor een film over het eten van vleermuizen>>> VLEERMUIZEN ETEN

De bekende radiopresentator Joe Rogan suggereerde tijdens zijn uitzending voorzichtig dat de mensen die vleermuizen eten dat doen omdat ze een tekort hebben aan voeding.

Experts zeggen echter dat dit beslist niet altijd zo is.  “In Wuhan is er beslist geen sprake van grote armoede. De inwoners hebben een bovengemiddeld maandinkomen en de winkels zijn goed gevuld met allerhande voedingsmiddelen”, is de uitleg.

Klik op de volgende link voor het programma van Joe Rogan aangaande vleermuizen>>.VLEERMUIZEN EN ZIEKTEN

 

Overige berichten