fbpx
Visumvrij reizen naar Nederland voor Surinamers zal niet gebeuren, het is een verkiezingsstunt

GFC NIEUWS- Het voorstel van onder meer de Nederlandse politieke partij D66 om het voor Surinamers mogelijk te maken zonder visum naar Nederland te reizen, is een politieke stunt.

Dat zeggen althans politieke analisten in Nederland aan GFC Nieuws.

Ze leggen uit dat er op 17 maart 2021 Tweede Kamerverkiezingen zijn in Nederland. In dat kader worden er volgens hen verschillende voorstellen gedaan door politieke partijen, die van invloed zouden kunnen zijn op het stemgedrag van Nederlanders met een Surinaamse achtergrond.

“Het gaat echt niet gebeuren! Personen met de Surinaamse nationaliteit zullen nog steeds, zoals nu al het geval is, een visum moeten aanvragen om Nederland binnen te mogen komen. Het is een politieke stunt om stemmen van de Surinaamse Nederlanders te trekken bij de verkiezingen. Jullie worden blij gemaakt met een dode mus”, is hun oordeel.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…