Vismale viert jaardag met kinderen Huize Tyl Tyl

De bekende filantroop Louis Vismale vierde onlangs zijn 49ste jaardag met de kinderen van huize Tyl Tyl. In dit tehuis verblijven kinderen met een lichamelijke beperking.

‘Ik vier al 12 jaren mijn verjaardag met de minderbedeelden in de samenleving, maar dit is de derde achtereenvolgende keer dat ik het met de kinderen van huize Tyl Tyl vier”, zegt Vismale.

Aanvankelijk was het de bedoeling om het te vieren op het terrein van huize Tyl Tyl, maar de kinderen hebben zelf gevraagd om naar Mc Donalds te gaan en ik kan daarop geen nee zeggen, vervolgt hij.

In huize Tyl Tyl verblijven ongeveer 60 kinderen. Vismale heeft hen naast een maaltijd in Mc Donalds ook getrakteerd op een ritje in de tourbus.

Vismale maakte gelijk gebruik van de gelegenheid om aan te geven dat de rolstoelen van de kinderen in zeer slechte staat verkeren en dringend vervangen moeten worden.

Naast de kinderen van huize Tyl Tyl heeft Vismale ook 17 gezinnen voorzien van een goed verzorgd voedselpakket. Dit allemaal in het licht van zijn verjaardag.

Vismale heeft voor zijn activiteit een donatie gekregen van de vicepresident, Ashwin Adhin, de minister van Openbare Werken, Siegfried Wolf, en de minister van Binnenlandse Zaken, Mike Noersalim. (GFC)

Overige berichten