Vismale genomineerd voor speciale award Geor Hering Foundation

De topman van Stichting 1 voor 12, Louis Vismale, is genomineerd voor een onderscheiding die in de laatste week van dit jaar zal worden uitgereikt door de Geor Hering Welfare Foundation. Ook Kenneth Cyrus staat op de nominatielijst vanwege zijn hulpprojecten die ten goede komen aan Surinamers in miserabele situaties.

De internationale charitatieve organisatie heeft vorige week een jury bestaande uit vier vrouwen en drie mannen samengesteld,  die uiteindelijk zal bepalen wie uitgeroepen wordt tot ‘De sociale man of vrouw van 2015’.

De ontvanger van deze speciale onderscheiding ontvangt daarenboven een geldbedrag dat moet worden gebruikt voor sociale doeleinden.

De Geor Hering Foundation heeft de afgelopen jaren tal van grootschalige en kleine projecten uitgevoerd of gesponsord met het doel verbetering te brengen in de omstandigheden van mensen in nood.

Met het toekennen van deze bijzondere onderscheiding, wil de organisatie ook ander organisaties of personen stimuleren ‘goed te doen voor mensen die het moeilijk hebben in het leven’.

Volgens een woordvoerster van de Geor Hering Welfare Foundation maakt Vismale een bijzonder grote kans op de onderscheiding.

“Van Vismale is bekend dat hij bijzonder goed werk doet voor zijn medemens met ernstige problemen. Hij werkt hard! Maar uiteraard zijn er ook anderen in de Surinaamse samenleving die zich dagelijks inzetten. Uiteindelijk zal de onafhankelijke jury een besluit nemen”, meent ze.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer nieuws